Kies voor RED!

Vandaag de dag is het een grote uitdaging voor bedrijven om de juiste kandidaten op de juist plek te krijgen. RED zorgt is hierbij uw betrouwbare partner in dit wervingstraject dit voor zowel vast personeel of tijdelijk inzet. 

Binding, synergie en het juiste gevoel zijn basiselementen van onze werkwijze. Wij willen een verlengstuk van uw organisatie zijn, wij kennen u, uw mensen en uw werkwijzen waardoor de borging van capaciteit, kwaliteit en continuïteit gegarandeerd worden.  Hiermee maken we de cirkel rond. Samen RED’den wij de zorg.RED zorgt staat voor

Transparant & Toegankelijk

Wij vinden het belangrijk om openheid van zaken te geven. In onze communicatie zijn we transparant en geven we eerlijke adviezen. Zo realiseren we samen de beste bemiddelingen. Dit maakt ons een toegankelijke partner voor werkzoekenden en opdrachtgevers.

Betaalbaar & kwaliteit

Wij hebben de overtuiging dat bemiddelen in de zorg betaalbaar mag en kan zijn. We hanteren vaste tarieven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt pas als u daadwerkelijk de zorgheld heeft aangenomen. Zoals het hoort!

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar, daarbij staat altijd bereikbaarheid bij ons hoog in de vaandel. Zowel tijdens kantooruren als in de avond en weekend staan wij klaar voor onze klanten.

Goede zorg

Het is onze overtuiging dat optimale zorg tot stand komt door middel van een sterke multidisciplinaire samenwerking tussen alle partijen in de zorg. Wij staan dan ook voor openheid en partnership.

Beste match en screaning

Als onderdeel van de persoonlijke screening is gaan we de individuele wensen en ambities van potentiële kandidaten inventariseren. Hierbij zal het eerste persoonlijke contact plaatsvinden en kennis worden gemaakt met de kandidaten.

Nieuwsgierig naar onze zorghelden?

Neem contact op met RED zorgt om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Wij zijn RED zorgt

RED zorgt is gespecialiseerd in de bemiddeling van
vast en tijdelijk zorghelden voor zorgorganisaties in
Nederland en België.


'echte mensen echt werk'

Contact

06 24 50 29 50
Info@red-zorgt.nl
Kanaalstraat 12B, 5347KM Oss