Ben je al ZZP'er?

Ben jij een ZZP’er in de Zorg? Ga dan voor RED! 

Werk jij als zzp in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt RED jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele zorginstellingen waar wij leverancier voor zijn. Je bepaalt bij RED zelf waar en wanneer je werkt.

 

Ons netwerk jouw groei!

Hoe kom ik aan opdrachten? Dat is een gedachte die bij zzp’ers als eerste door het hoofd schiet. Maar daar hoef jij niet lang over na te denken. RED heeft namelijk landelijk een groot netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Wij brengen jou in contact. Hier rekenen we geen bemiddelingskosten voor. Deze dienst verlenen we zelfstandigen gratis en voor niets!

 

Van loondienst naar ondernemerschap

De ene week vier dagen werken en de andere maar twee? Adhoc een weekje vrij plannen? Of misschien nooit meer diensten? Daar ben jij als zelfstandige helemaal vrij in!

Bijkomend geniet je vrijheid door geen vast onderdeel te zijn van de afdeling. Als tijdelijke versterking ben je vrijgesteld van bijkomende projecten en overleggen en kan je jouw aandacht volledig op patiëntenzorg richten. Zo voer jij jouw werk uit met hoge kwaliteit.

 

Kies de zzp opdrachten bij jou in de buurt

Wij zijn actief in heel Nederland. Wij zijn actief voor grote zorginstellingen, maar daarnaast zijn we ook te vinden voor lokale kleinere organisaties. Dit betekent regelmatig werk bij jou in de regio!

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via RED. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden.

Daarnaast is het mogelijk om naast je vaste baan en/of praktijk je beschikbare uren in de zetten en op deze manier te werken op flexibele basis. We kijken graag samen wat het beste past bij jouw wensen, ambities en ervaring. 


Wat kan RED voor je betekenen?

Loop je als zelfstandig zorgprofessional tegen vragen aan als financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om onafhankelijk hierover in gesprek te gaan. Onze collega’s van RED staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je weten wat RED voor je kan betekenen? Dan kan je contact opnemen met onze consultants. 

Scherm­afbeelding 2023-09-07 om 10.49.11

Ruveyda Karahan


Consultant

Mail: Ruveyda@RED-zorgt.nl
+31 (0) 6 24 50 29 50

Naamloos-6

Clint Leijten


Consultant

Mail: Clint@RED-zorgt.nl
+31 (0) 6 11 79 59 17

Scherm­afbeelding 2023-09-07 om 10.46.06

Himmet Gurel


Senior Consultant

Mail: Himmet@RED-zorgt.nl
+31 (0) 6 21 63 13 03

Wij zijn RED zorgt

RED zorgt is gespecialiseerd in de bemiddeling van
vast en tijdelijk zorghelden voor zorgorganisaties in
Nederland en België.


'echte mensen echt werk'

Contact

06 24 50 29 50
Info@red-zorgt.nl
Kanaalstraat 12B, 5347KM Oss